lundi 18 février 2013

Supa crema de ciuperci




 Astazi va recomand o supa crema de ciuperci. Pana si cei care nu iubesc ciupercile o vor gasi extrem de gustoasa.
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

-          300 grame de ciuperci de Paris (sau pitoance)
-          2 esalote
-          700 ml de supa de legume
-          100 ml de lapte
-          200 ml de smantana slaba
-          1 lingura de faina
-          frunze verzi de arpagic (ciboulette)
-          sare si piper dupa gust


Se spala bine ciupercile, se curata de coaja si se taie cubulete. La fel si esalota. Se prajesc in ulei  de masline incins circa 5 minute. Se adauga apoi faina, smantana, laptele, supa de legume, sare si piper. Se lasa sa se fiarba circa 15 minute apoi se baga intr-un blender. Se pune apoi pe foc inca 5 minute si se adauga inainte de a fi servita frunze de arpagic si cateva ciupercute  prajite in ulei de masline (pentru decor).

Pofta buna !

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire